Yat Yelken Kulübü’nden Başkan Yardımcısı Baytekin’e ziyaret

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Dosinia Luxury Resort ana sponsorluğunda Dosinia Likya Cup Yat Yarışları 20-21-22 Eylül tarihleri arasında Kemer'de yapılacak.

Yarışlar öncesi Kemer Belediyespor Yat ve Yelken Kulübü Başkan Yardımcısı Fırat Yılmaz ve yönetim kurulu üyesi Fatma Yılmaz Taze, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Derya Baytekin'i ziyaret etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Baytekin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kemer Belediyesi olarak yarışlara her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Kemer Belediyespor Yat ve Yelken Kulübü Başkan Yardımcısı Fırat Yılmaz da desteklerinden dolayı Başkan Yardımcısı Baytekin'e teşekkür ettiğini dile getirdi.

Ziyaret sonrası Yılmaz, Başkan Yardımcısı Baytekin'e yelkenli gemi maketi hediye etti.