Kemer’de yol ve kaldırım çalışmaları

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kemer genelinde yeni yol çalışmalarını aralıksız sürdürürken, bozuk kaldırımların da tamiratlarını gerçekleştiriyor.

Kuzdere Mahallesi 1040 sokak, Kiriş Mahallesi 5. sokakta bozulan yol ve kaldırımların tamiratlarını gerçekleştiren belediye ekipleri, Göynük Mahallesi 3024 sokakta yol yapım çalışmasına başladı.

Belediye ekipleri, Çamyuva Mahallesi 29 sokakta kilitli parke taşı ve kaldırım çalışmaları öncesinde reglaj işlemleri yaparak zemin sıkıştırma çalışmalarını tamamladı. Çalışmalar kapsamında en kısa sürede taş döşemeye başlanacağı belirtildi.

Çamyuva Mahallesi 5152 sokakta da kaldırım çalışmalarına başlayan belediye ekipleri, Arslanbucak Mahallesi'nde sulama kanalı, bağlantı kapakları ve aydınlatma çukurlarının tamiratlarını gerçekleştirdi.

Belediye ekipleri, Tekirova Mahallesi 8014 sokakta yaklaşık 80 metrelik yolda da kaldırım çalışmalarına başladı.