Kemer’de altyapı çalışmaları

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde altyapı çalışmaları gerçekleştiriyor.

Tekirova, Arslanbucak ve Beldibi mahallelerinde yol ve kaldırımlarda meydana gelen tahribatları gideren belediye ekipleri, Merkez Mahallesi Akdeniz Caddesi üzerindeki kaldırımları onarıyor.

Belediye ekipleri, yayla yollarında yol bakım çalışmalarına ara vermeden devam ederken, Ovacık Mahallesi'ndeki imar yolları, Yayla Kuzdere ve Çukur Yayla yolu üzerinde bozulan yolların tasfiye ve düzeltme çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan belediye ekipleri, Tekirova Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde asfalt yama çalışmaları gerçekleştiriyor.