Kemer Belediyesi Tanıtım Sorumlusu EYT’den emekli oldu

Kemer Belediyesi Tanıtım Sorumlusu Ömer Nizam, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) kapsamında emekli oldu. Nizam, emeklilik öncesi Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na veda ziyareti gerçekleştirdi.

1998'den bu yana Kemer Belediyesi'nde çeşitli birimlerde çalışan ve son olarak Kemer Belediyesi Tanıtım Sorumlusu olarak görev yapan Ömer Nizam EYT kapsamında emekliliğe ayrıldı.

Uzun yıllardır Kemer Belediyesi'ne ve Kemer'e katkı sağlayan Nizam, kendisine verdiği desteklerden dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür ettiğini söyledi.

Başkan Topaloğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Belediyemize ve Kemer'e kattığı değerlerden dolayı Ömer Nizam'a teşekkür ederim. Kendisi çok fedakar bir çalışma arkadaşımızdı. Bundan sonraki hayatında başarılar dilerim.” dedi.