Deniz Kafe Yaza merhaba dedi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu öncülüğünde Kemer'e kazandırılan Deniz Kafe, “Yaza merhaba” dedi.

Mustafa Ertuğrul Aker Parkı'nda yer alan Kemer Belediyesi Deniz Kafe, uygun fiyat tarifeleriyle ve sahile yakınlığı ile yerli ve yabancı misafirlerin uğrak yerleri arasında yer almaya devam ediyor.

Misafirlerine sunduğu kaliteli hizmetle adından sıkça söz ettiren Deniz Kafe, yaz aylarının başlamasıyla beraber “Yaza merhaba” dedi.

Kafeye gelen müşteriler, Dj performansı eşliğinde hem eğleniyor hem de deniz manzarası karşısında çayını yudumluyor. Deniz Kafe, gündüzüyle ve gecesiyle misafirlerine ayrı heyecanlar yaşatıyor.

Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Derya Baytekin, yaptığı açıklamada, “Kemer Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu öncülüğünde ilçemize kazandırılan Deniz Kafe, misafirlerimize en iyi şekilde hizmet veriyor. Yaza merhaba diyen kafemiz, uygun fiyatlarıyla da misafirlerimizin ilgisini çekmeye devam ediyor. Kafemizde Dj performanslarıyla misafirlerimizi hem eğlendiriyor hem de Kemer manzarası karşısında dinlenmelerine olanak sağlıyoruz. Herkesin Deniz Kafe'yi ziyaret etmesini bekliyoruz.” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi