Çamyuva Mahallesi’nde altyapı çalışmaları

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çamyuva Mahallesi'nde yol ve kaldırım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Çamyuva Mahallesi 5029 sokakta bozuk kaldırımlarda tamirat çalışması gerçekleştiren belediye ekipleri, Sekizler Caddesi üzerinde oluşan çökmeyi onararak eski haline döndürdü.

Belediye ekipleri, Çamyuva Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Caddesi üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı bazı noktalarda yaya geçitlerinde boyama çalışması yaptı.

İstiklal Caddesi ve diğer caddelerde de zaman içerisinde bozulan ve tahrip olan yol ve kaldırımlarda çalışmalarını aralıksız sürdüren belediye ekipleri, Tekirova Mahallesi 8014 Sokaktaki yol yapım çalışmasını tamamlayarak yaklaşık 1100 metrekare kilitli parke taşı döşemesini gerçekleştirdi.

Göynük Mahallesi'nde de 3024 Sokakta yol yapım çalışmalarını tamamlayan belediye ekipleri, Beldibi Mahallesi 4034 Sokakta yama çalışmalarına devam ediyor.

Belediye ekipleri ayrıca Kemer Balıkçı Barınağı'na giden yolda tesviye ve düzeltme çalışmaları yaptı.